Створіть разом з дитиною її перші шедеври!

Фломастери – це чудовий інструмент для творчості, який дуже люблять діти різного віку. Та й дорослі іноді не проти взяти участь у створенні малюнків з дітьми, з радістю згадати свої юні роки.

Купити фломастери високої якості в різних наборах і колірних гамах можна в нашому інтернет-магазині. У нас Ви зможете підібрати і купити яскраві і барвисті інструменти для того, щоб Ваша дитина змогла захоплено малювати, розвиваючи свої творчі здібності.

Ми працюємо тільки з найкращими виробниками, тому вся канцелярська продукція, представлена у нас, відрізняється безпекою, ергономічністю, має відмінні технічні характеристики. Якщо Ви збираєтеся купити фломастери для дитини, то ми з радістю підкажемо Вам з асортиментом продукції і допоможемо вибрати те, що відповідає Вашим уявленням про хороші товари для творчості та хобі.

Також у нас Ви зможете підібрати все необхідне для підготовки дитини до школи. Великий асортиментний перелік товарів і лояльні ціни не залишать Вас байдужими. Замовивши доставку необхідної продукції додому або в офіс, Ви зможете заощадити багато часу, не проводячи його в походах по магазинах, а приділивши його Вашій родині.

Як обрати фломастери для дитини

Підбираючи канцелярську продукцію, особливо для дітей, в першу чергу, потрібно переконатися в її безпеці і відповідності міжнародним стандартам. Тому не варто купувати товари для дітей в не призначених для цього місцях, на ринках, де частіше за все продають неякісний товар і не дотримуються умов їхнього зберігання.

Обираючи фломастери, зверніть увагу на упаковку. Відразу необхідно визначити, чи будуть вони використовуватися виключно вдома або дитина носитиме їх в школу і на інші додаткові заняття. У другому випадку придбайте інструменти для малювання в зручній коробці, щоб відпала необхідність у покупці окремого пенала для них. У нас можна придбати набори фломастерів в зручних прозорих пластикових чохлах з кліпсою, які можна носити з собою в рюкзаку або ранці.

Для зручності використання можна придбати дитині фломастери з тригранною формою корпусу. Вони добре лягають навіть в найменшу дитячу ручку, і не будуть вислизати, а також кататися по столу і падати на підлогу.

Якщо Ви купуєте фломастери в магазині, попросіть продавця перевірити, як вони пишуть. При контакті з папером інструмент не повинен скрипіти і видавати сторонніх звуків. Ковпачок якісного фломастера повинен мати отвори для надходження повітря. Це забезпечує більш довгий термін використання виробу.

Купуючи перші фломастери для першокласника або дошкільника, зупиніть свій вибір на наборі з невеликою кількістю кольорів. Це дозволить Вам переконатися в якості товару того виробника, якого ви вибрали. Також для початку шести-восьми фломастерів дитині буде цілком достатньо.

Найголовніше правило вибору товарів для дитячої творчості говорить: не захоплюйтеся економією, щоб не постраждала якість.

Фломастери

Фломастери

Сортувати:
Показувати по:
1 2 3 ...
Час роботи: пн-нд 9:00 - 19:00, без вихідних
Прапор України Працюємо у воєнний час!
Телефонуйте: 0 800 75-60-09 (безкоштовно)
0 Інтернет магазин канцтоварів - Віват, канцелярія!