Ключниця — це річ, яка дозволяє втратити всі ключі разом, а не поодинці. А якщо серйозно, то це важливий аксесуар, який допомагає зберегти ключі в цілості й схоронності. Завдяки цьому виробу можна в одному місці тримати ключі та від офісу, і від квартири, і від дачі, і навіть від машини.

Особливості

Ключниця — це спеціальний аксесуар для зберігання і перенесення ключів. У ньому можна зафіксувати ключі на кільця-тримачі або особливі карабіни. Після фіксації ключів виріб можна закрити на блискавку або кнопку. Існує кілька різновидів цього аксесуара:

  • футляр & nbsp; — ключниця, схожа на кишеньковий окулярник з кільцями або карабінами;
  • брелок & nbsp; — шкіряний чохол на кнопці або блискавці зі спеціальним кільцем збоку, за якого аксесуар можна прикріпити до сумки, штанів або гаманцю (іноді це кільце замінюється на шнурок);
  • портмоне & nbsp; — виріб, схоже на гаманець або холдер (в нього можна покласти не тільки ключі, але і візитки з записниками або кишеньковий годинник);
  • довгий чохол & nbsp; — аксесуар, що дозволяє зберігати довгі ключі від нестандартних або сейфових замків (він схожий на звичайний футляр, але набагато довше).

Зазвичай цей аксесуар виготовляють з натуральної або штучної шкіри, але також у продажу зустрічаються моделі з замші, флісовій тканини або різних синтетичних матеріалів.

Переваги ключниці

Кишенькова ключниця універсальна. Вона підходить і жінкам, і чоловікам. Причому цей аксесуар можна купити не тільки собі, а й в подарунок другу, родичу або товаришеві по службі. До основних переваг цього приладу можна віднести:

  • компактність;
  • ергономічність;
  • зносостійкість;
  • простоту в догляді;
  • приємний зовнішній вигляд і т.п.

Грамотно підібрані футляри для ключів свідчать про акуратність і зібраності свого власника.

Де можна купити кишенькову ключницю в Києві та інших містах України

Інтернет-магазин VV.ua (Україна) — офіційний спеціалізований онлайн-магазин роздрібних мереж «Віват, канцелярія!» і LIBRARIUM. Тут можна придбати різні канцелярські та галантерейні товари за зниженими цінами. Магазин VV.ua працює по всій Україні. Оформлення замовлення відбувається в дистанційному режимі. Замовити та купити ключницю (чохол для ключів) та інші товари в інтернет-магазині незалежно від їх ціни можна, перебуваючи в будь-якому українському місті (Запоріжжя, Києві, Одесі, Харкові, Хмельницькому та т.п.).

Доставлення продукції до місця призначення оплачується окремо. Дізнатися, скільки коштує транспортування товару (ключниць, гаманців, акварельних фарб і т.п.), можна при оформленні замовлення. Для цього потрібно просто вказати місто, в який буде здійснюватися доставлення (Одеса, Харків, Дніпро (Дніпропетровськ), Київ і т.п.). Також кожен клієнт може самостійно забрати товар з будь-якого магазина канцтоварних мереж «Віват, канцелярія!» і LIBRARIUM. Але спочатку потрібно внести передоплату будь-яким зручним способом. Ціна самого товару від цього не зміниться.

Ключниці

Ключниця

Сортувати:
Показувати по:
1 2
Час роботи: пн-нд 9:00 - 19:00, без вихідних
Прапор України Працюємо у воєнний час!
Телефонуйте: 0 800 75-60-09 (безкоштовно)
0 Інтернет магазин канцтоварів - Віват, канцелярія!