Зручно зберігати, комфортно носити!

Різноманітність асортименту канцелярської продукції не перестає нас дивувати і радувати. З кожним роком з'являється все більше різноманітних товарів цього напрямку, призначених для офісного, шкільного і домашнього використання. Яскраві кольори, чудовий дизайн, зручність і ергономічність – всі ці якості притаманні сучасній канцелярській продукції, яка доступна абсолютно всім.

У нашому інтернет-магазині представлено великий вибір канцелярії для широкого застосування. До однієї з таких позицій можна віднести пластикові папки. Вони – одна з найбільш численних категорій канцелярських товарів. Купити пластикові папки різних розмірів та кольорів можна, зробивши замовлення через спеціальну форму на нашому сайті. І вже за 1-3 днів Ваше замовлення прибуде за вказаною адресою доставки.

Які бувають пластикові папки

Вироби із пластику різної товщини і формату призначені для зберігання і перенесення документів і різних паперових звітів. Також вони широко використовуються для зберігання зошитів, альбомів, навчальних робіт та інших паперових носіїв, які вимагають дбайливого ставлення до себе.

Якщо купити пластикові папки для використання в школі, вони збережуть зошити в акуратному вигляді, куточки НЕ будуть заминатися, а обкладинки – стиратися одна об одну. Також пластикові папки використовуються студентами різних навчальних закладів для акуратного транспортування навчальних матеріалів, рефератів, курсових тощо.

Для перенесення й індивідуального носіння потрібно купувати пластикові папки, які можуть закриватися на блискавку або кнопку. Також вони можуть мати вигляд конвертів, які обладнані кількома відділеннями. У таких виробах зручно зберігати різноманітні речі, наприклад, диски, зошити, документи і будь-які дрібниці. Вони можуть бути різних форматів, починаючи з В5.

Зручний розмір пластикової папки має маркування &Laquo;А4+». Це означає, що папка вміщує достатню кількість паперів стандарту А4 і буде при цьому добре закриватися. Для цих цілей також прекрасно підійде об'ємна папка на блискавці. Зручна конструкція виробу дозволяє зберігати в ньому не тільки папери, а й канцелярію, не хвилюючись за її безпеку.

Окремою категорією є папка з щільного пластику формату А4 на резинках. Це – справжня знахідка, якщо порівнювати її з іншими аналогічними варіантами. Вона дуже зручна у використанні, здатна використовуватися протягом багатьох років, не втрачаючи свого первісного зовнішнього вигляду та функціональності. Стримані кольори цього виду папок дозволяють використовувати даний виріб для транспортування ділових паперів.

Папки аналогічного виду з використанням зручних резинок випускаються і для дітей. Вони, як правило, мають барвистий зовнішній вигляд, яскраве оформлення і дуже подобаються дітям. Підходять для носіння альбомів, аплікацій, тонких книжок великого формату.

Також у нас Ви можете придбати папки-коробки формату А4 на кнопках. Це – унікальний продукт, який є чимось середнім між папкою-реєстратором і папкою для транспортування документів. Зручні для офісного і домашнього використання.

Пластикові папки

Пластикові папки

Сортувати:
Показувати по:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Час роботи: пн-нд 9:00 - 19:00, без вихідних
Прапор України Працюємо у воєнний час!
Телефонуйте: 0 800 75-60-09 (безкоштовно)
0 Інтернет магазин канцтоварів - Віват, канцелярія!