Гаманець з затискачем збереже гроші від застрягання і втрати. Вийняті з кишень куртки зім'яті купюри справляють негативне враження на дам і ділових партнерів. Показний аксесуар, навпаки, підкреслить високий статус і задасть потрібний тон спілкування.

Як виглядає затиск для купюр

Аксесуари оснащені металевої «прищіпкою» для паперових купюр, візиток або чеків. Окремі моделі мають кишеньки для банківських карт. Тримачі для банкнот відрізняються від гаманців стандартного типу компактними розмірами. Гаманець у вигляді книжки з фіксатором поміститься в барсетку і кейс, що не буде випирати з задньої кишені штанів. Банкноти зберігаються єдиною стопкою, і відразу відкриті огляду для швидкого пошуку. Статусна річ підкреслює респектабельність власника. Більшість моделей виконані в стилі унісекс, але в каталозі інтернет-магазину можна знайти жіночі та чоловічі гаманці з «прищіпкою».

Переваги зажим-портмоне

Аксесуар має попит серед молоді та чоловіків з активним життєвим ритмом. Причини купити:

  • ви не носите багато дріб'язкуі, і об'ємний гаманець займає зайве місце;
  • ви в пошуках елітного подарунка чоловікові & nbsp; — затиск для грошей в шкіряній обкладинці виглядає стильно і пристойно;
  • ціни мають значення & nbsp; — дуже гарне недорого в порівнянні з портмоне;
Практичні гаманці позбавляють вас зайвого вантажу. Гаманці з фіксатором готівки комфортно використовувати, зручно носити, приємно тримати в руках.

Які бувають затискачі: матеріал, дизайн

Обкладинку роблять із цільного шматка натуральної шкіри або зносостійкої екошкіри. Виключно здешевлюють вироби включення у вигляді поліетилену або картону. Колірна гамма багата: розкішний бургунди, елітарний чорний, ефектний червоний, насичений шоколадний. Лаконічний дизайн виражається в полегшеної конструкції гаманця. Параметри для вибору: кількість внутрішніх кишень для карток, наявність відсіку для монет, тип замка. Засувка може бути магнітною або на заклепці.

Скільки коштує затиск для грошей в Україні

Ціна залежить від моделі, бренду, матеріалу, додаткової плати за доставлення. Побачити скільки буде коштувати затиск грошей в Києві, Миколаєві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, інших містах можна при оформленні замовлення. Зателефонуйте в інтернет-магазин: оператори служби сервісу мають стаж понад 5-ти років роботи з клієнтами. Фахівці допоможуть вибрати оптимальний варіант кожного клієнта, щоб ви могли замовити хороший і недорогий подарунок собі або близьким.

Де купити затиск для грошей

VV.ua & nbsp; — офіційний інтернет-магазин роздрібних мереж «Віват, канцелярія!» і LIBRARIUM. Купити затиск для грошей можна в будь-якому місті з доставленням на відділення Нової Пошти Україна: Миколаїв, Запоріжжя, Львів, Дніпро (Дніпропетровськ), Вінниця, Київ, Запоріжжя, Одеса, Харків. Ціна на затиск грошей в Дніпрі або гаманець з затиском у Вінниці збільшується на суму тарифу поштових послуг, але вартість може бути зменшена завдяки оптовим знижкам, акцій для роздрібних покупців.

Затискачі для грошей

Зажим для грошей

Сортувати:
Показувати по:
1 2
Час роботи: пн-нд 9:00 - 19:00, без вихідних
Прапор України Працюємо у воєнний час!
Телефонуйте: 0 800 75-60-09 (безкоштовно)
0 Інтернет магазин канцтоварів - Віват, канцелярія!