День вчителя: ТОП кращих подарунків

День вчителя: ТОП кращих подарунків



День вчителя - свято, про яке знають практично всі. Напередодні батьки ходять по магазинах і вибирають подарунки класному керівнику, студенти підбирають щось цікаве для викладачів, а вдячні випускники шукають особливий презент для улюбленого вчителя. Ми полегшили вам задачу і вже підібрали найкрутіші, а головне, оригінальні подарунки, які точно будуть доречними.

Чому не квіти?

День працівників освіти, а саме так він офіційно називається, традиційно відзначається в першу неділю жовтня: в 2019 році - це 6 жовтня. У цей день прийнято дякувати педагогам за їхню важку і дуже потрібну працю. І робити це необов'язково квітами. Заставлені вазами столи в кабінеті і вдома - це, звичайно, красиво, але не практично. Шоколад і цукерки - смачно, але банально. Куди приємніше отримати якийсь цікавий і разом з тим корисний подарунок.

Здивуйте своїх наставників і подаруйте небанальну річ.

ТОП подарунків для вчителів

Педагоги - дуже творчі і неординарні люди. А для незвичайної людини повинен бути незвичайний подарунок. Часу залишилося мало - пора вибирати!

Щоденники і записні книжки

Розпорядок дня вчителя дуже насичений: уроки, конференції, батьківські збори, плани-конспекти. Всього в голові не втримаєш - без гарного планувальника часу не обійтись. Ось уже і найнеобхідніший подарунок готовий.

Ежедневник Брюнен Блокнот Брюнен Ежедневник датированный Брюнен с надписью Ежедневник классический Ежедневник серый

Якісний і зручний щоденник або блокнот точно стане в нагоді. Особливо, якщо він незвичайний: з фольгуванням, кольоровим паперовим блоком, яскравими інтерактивними сторінками, дизайнерськими обкладинками. У наших мережах ви знайдете широкий асортимент відомих торгових марок Brunnen, Leuchtturm, Moleskine, Axent, Buromax, VIF, LeoPlanner на будь-який гаманець від 100 до 1000 гривень (в преміум сегменті).

ЛеоПланер Дневники Орнер Блокноты ЛеоПланер  ЛеоПланер Обложка градиент Фольгированная обложка

Дизайн і формат знайдеться на будь-який смак, як для педагога-жінки, так і для чоловіка.

Ручки

Чоботар без чобіт - всім відома приказка відноситься і до вчителів. У них зазвичай катастрофічно не вистачає письмового приладдя. 

Ручки позичаються недбайливим учням, забуваються в кабінеті, випадково забираються колегами. Тому такий подарунок 100% сподобається, особливо в комплекті з гарним блокнотом.

Але для презенту не підійде кулькова ручка з ринку. Потрібен гарний подарунковий варіант в футлярі або фірмовій упаковці: класична ручка Parker, дизайнерська OlenaRedko, оригінальна Regal.

Ручки Паркер Ручки Елена Редько Ручки Регал

Шкіргалантерея

Унікальний подарунок для улюбленого вчителя - це завжди нелегко, особливо, якщо не знаєш смаків. Але ми змогли підібрати такий, який точно сподобається:

Женские кошельки Косметички Кожаная косметичка

Портмоне Картхолдер Ключницы

Для обох представників професії є вже готові рішення - стильні подарункові набори ручної роботи з натуральної шкіри ТМ BlankNote.

Подарочный набор Набор в коже Кожаный подарочный набор Подарок БланкНот Кожгалантерея БланкНот

Картини по номерам

Картина за номерами ТМ Ідейка і Brushme - чудовий подарунок. Виглядає дуже презентабельно в подарунковій коробці і за ціною прийнятно (від 160 до 540 гривень). Після важкого трудового дня, в шумі і постійному русі, вчителю, як нікому іншому, потрібен відпочинок. А що може бути краще малювання, яке розслаблює, налаштовує на позитив і відволікає від щоденних турбот.

Картина по номерам Рисование картины Подарочная упаковка Картина Огни города Картина Девушка в платье Картина с котом

Картина за номерами - кращий «антистрес» для кожного педагога. При цьому вона не вимагає абсолютно ніяких художніх навичок. Потрібно тільки взяти пензлик і розмалювати пронумеровані фрагменти - оригінальна прикраса інтер'єру своїми руками готова.

Крім того, творчій людині буде приємно отримати незвичайний подарунокалмазную мозаику (полотно викладається стразами) або папертоль (об'ємну картину з паперу).

Алмазная мозаика Объемная картина Алмазная картина

Величезний вибір сюжетів і композицій, тільки якісні матеріали, комплект з усім необхідним в подарунковій упаковці. Бери і даруй!

Настільні ігри

Настільна гра – такого подарунка вчителеві точно ніхто не подарує. А даремно, адже це відмінна річ для гарного проведення часу з сім'єю, друзями або за чашкою ароматної кави. Подумати, пофантазувати, включити уяву корисно не тільки дітям, а й дорослим. Крім того, ігри можна використовувати прямо на уроках: логічні, економічні, стратегічні, головоломки успішно застосовуються на інтегрованих уроках, тим більше в рамках Нової української школи.

Игра Мафия Игра головоломка Игра для взрослых

Інтер'єрні міні-моделі

Інтер'єрна модель Robotime – відмінний варіант для подарунка, в тому числі вчителю. Йдеться про 3D конструктори з максимально реалістичними дерев'яними деталями. Подарувати таку оригінальну річ можна абсолютно всім, ніяких обмежень за віком немає. Порадуйте вчителя ексклюзивним подарунком - власною оранжереєю, бібліотекою, затишним міні-будиночком.

Конструктор Библиотека Интерьерная модель Модель Теплица

Педагоги - зайняті люди, але для такого захоплюючого заняття вони точно знайдуть час, ще й похвалитися своїм творінням в соціальних мережах.

Календарі

Гарний календарь Helma – ідеальний подарунок вчителю історії, який завжди веде відлік часу. Та й іншим педагогам він припаде до душі. Барвисті принти прикрасять стіну будь-якого кабінету і будуть радувати око вечорами за перевіркою зошитів. А важливі події, зустрічі, конференції куди приємніше відзначати на красивому календарі.

Красивый календарь Календарь Хельма Календарь с орхидеями

Сувенірний посуд

Сувенірний посуд – відмінний подарунок на будь-яке свято, в тому числі і на День вчителя. Тарілочки з милими принтами і мотивуючими написами можна подарувати абсолютно всім. Це одночасно оригінальний столове приладдя і класна прикраса будинку.

Тарелки Орнер Чашки с принтом Миски глубокие

Робочий день у педагогів ненормований, без кави-брейка ніяк не обійтися. Чашка, та ще й в ексклюзивному дизайні, для ароматного чаю в перерві між уроками - «мастхев» для кожного вчителя.

Вчителів багато, і потрібно поважати кожного. Тому з подарунком варто поспішити, щоб встигнути вибрати максимально цікавий і корисний. Вашому педагогу буде приємно отримати подарунок від душі з щирими поздоровленнями!

Час роботи: пн-нд 9:00 - 19:00, без вихідних
Прапор України Працюємо у воєнний час!
Телефонуйте: 0 800 75-60-09 (безкоштовно)
0 Інтернет магазин канцтоварів - Віват, канцелярія!